Managed hosting door True

Tech Data verhuist naar pand ETC en SDG

Hoofdkantoor verplaatst van Utrecht naar Bodegraven

 

Ict-distributeur Tech Data Nederland verhuist op 31 maart 2013 vanaf de locatie in Utrecht (Computerweg 22) naar het huidige pand van de overgenomen distributeurs ETC en SDG aan Tolnasingel 2 in Bodegraven. Naast de huidige ETC-organisatie zullen in Bodegraven in eerste instantie de Tech Data Broadline- en Azlan-organisatie gevestigd worden.

In de komende maanden zal een klein deel van de ETC-specialismen geïntegreerd worden met Tech Data Broadline en een deel zal geïntegreerd worden met de huidige Azlan-organisatie. Zo ontstaan er twee sterkere merken binnen de Tech Data Nederland-organisatie.

Na de verhuizing zal Tech Data Nederland over 6018 vierkante meter kantoorruimte en tienduizend vierkante meter magazijn, assemblage- en configuratieruimte beschikken. Het ruime magazijn biedt voor Tech Data Broadline, Azlan en alle andere divisies van Tech Data Nederland genoeg ruimte om in de toekomst door te groeien.

Overname ETC

September 2012 kwam hardwaredistributeur ETC in handen van de Amerikaanse equivalent Tech Data. ETC was onderdeel van de Britse SCH Group, waarvan ook de infrastructuurdienstverlener SCC deel uitmaakt. Naast ETC nam Tech Data ook nog de distributieonderdelen van SCH in Groot-Brittannië en Frankrijk over. Bij de bedrijven werkten in totaal zo'n zeshonderd man, waarvan ruim 150 bij ETC. De totale omzet lag op circa 1,4 miljard euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4657353). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×