Managed hosting door True

Lost Boys heeft begin volgend jaar weer directeur

 

David Vink, nu nog actief als directeur bij direct-marketingbureau Rapp Collins, wordt per 1 februari volgend jaar de nieuwe directeur van Lost Boys. Vink volgt Edwin Tromp op die in juni vertrok om daarna aan de slag te gaan als directeur van Endemol Interactive.

Volgens Vink is Lost Boys “klaar voor de volgende stap”. Hij ziet het bureau zich ontwikkelen van “een webbouwer naar een interaction gericht bedrijf” en wil daarbij een “sterkere focus op digitale business-oplossingen”.

Met de komst van Vink, die per 1 februari volgend jaar start, is de functie weer opgevuld die vrijkwam met het vertrek van Edwin Tromp, in juni van dit jaar. Tromp zei toen dat hij na drie jaar Lost Boys toe was aan een nieuwe uitdaging. Kort daarop trad hij in dienst als directeur bij Endemol Interactive. Eveline Aendekerk, lid van het management team van Lost Boys, neemt als ad-interim de taken van directeur waar.Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/398546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×