Managed hosting door True

Kraan Bouwcomputing weer op eigen benen

 

Automatiseringsbedrijf Kraan Bouwcomputing uit Rotterdam, gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor de bouw, staat weer op eigen benen. Vanenburg Groep heeft haar minderheidsbelang verkocht aan de mede-aandeelhouder en algemeen directeur van Kraan, Eric Broekhuizen.

Volgens Broekhuizen is de verkoop een direct gevolg van de keuze van Vanenburg om zich te concentreren op de ontwikkeling van haar bedrijf Cordys. De overnameprijs is niet bekend gemaakt.
 
Het Rotterdamse bedrijf Kraan heeft circa tachtig medewerkers in dienst en bestond afgelopen september veertig jaar. "We hebben sinds vorig jaar fors geïnvesteerd in nieuwe technologie en in vernieuwing van onze software. Ook de komende jaren zal dit het geval zijn. Kraan heeft eveneens vorig jaar een Navision oplossing voor bouwbedrijven verworven. Een en ander werpt nu de vruchten af, want ondanks een terughoudendheid bij bouwbedrijven voor investeringen in automatisering, hebben wij vorig jaar ons marktaandeel zien stijgen. Dit geeft Kraan een goede uitgangspositie voor verdere groei, waarbij ook overnames niet zijn uitgesloten", aldus Broekhuizen.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/392681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×