Managed hosting door True

Fotoverslag ICT Expeditie 2008: Kilimanjaro

 

Computable presenteert het fotoverslag van de ICT Expeditie 2008 naar de top van de Kilimanjaro. Ondertussen staat de organisatie van de volgende expeditie in de startblokken. Die gaat in juni 2009 naar het Wrangell-gebergte in Alaska.

Eind september organiseerde Computable de eerste ICT Expeditie van Nederland. In zes dagen leidde de loodzware tocht door regenwouden, kale berglandschappen en steile gruishellingen naar de top van de Kilimanjaro (5895 meter) in Tanzania.

Zeventien van de achttien ict'ers bereikten na een ijskoude nachtelijke beklimming het houten bord bovenop de berg. De uitvaller sloot zich na de toppoging weer bij de groep aan.

De volgende Computable ICT Expeditie staat gepland in juni 2009 en gaat naar het Wrangell-gebergte in Alaska. Het grootste deel van de trip leidt over hoge bergkammen die met sneeuw zijn bedekt. De top ligt op 4220 meter hoogte. Inschrijven kan tot en met 31 december 2008.


Klik op de afbeelding voor meer foto's

Sponsors

Ricoh is de hoofdsponsor van de Computable ICT Expeditie 2008. Andere sponsors zijn Simac, Insights Discovery en Albelli.

Daarnaast wordt de expeditie mogelijk gemaakt door enkele partners. Dat zijn Wildtrails, Sprayway, Vaude, Nottebohm en Elan Languages.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2789613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×