Managed hosting door True

Exact verhuist naar nieuwe locatie in Delft

 

Het hoofdkantoor van Exact Software gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Delft. Het bedrijf gaat zich vestigen op het Technopolis Innovation Park. De verhuizing vindt over anderhalf jaar plaats.

Exact Software krijgt een nieuw hoofdkantoor. Het bedrijf gaat verhuizen naar een nieuwe locatie in Delft op het Technopolis Innovation Park. Burgemeester Bas Verkerk heeft de eerste paal voor het gebouw geslagen. Het softwarebedrijf wil over achttien maanden verhuizen.

De leverancier van bedrijfssoftware voor crm, erp en hrm wilde in Delft blijven. "Wij zijn trots op onze geschiedenis hier in Delft. Hier is het bijna 25 jaar geleden allemaal begonnen", zegt Rajesh Patel, ceo van de softwareleverancier. De nieuwe locatie biedt plaats aan zeshonderd medewerkers.

Het Technopolis Innovation Park wil een van Europa's vooraanstaande wetenschapscentra en het it-centrum van Nederland worden. Het nieuwe gebouw van de leverancier komt te staan naast de Technische Universiteit Delft, waarmee het softwarebedrijf onlangs een samenwerking sloot.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2716693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×