Managed hosting door True

Triple P verkoopt mediatak aan Thieme

 

Triple P stoot het onderdeel Media af aan Thieme ICT Services. De automatiseerder wil zich concentreren op ict-infrastructuur-oplossingen en het OT2006-raamcontract.

De mediatak van Triple P levert opmaak- en advertentiesystemen aan uitgeverijen, omroepen en bedrijven. De afdeling maakt al zo'n twintig jaar deel uit van Triple P, maar is nu verkocht aan Thieme ICT Services, onderdeel van de Thieme GrafiMedia Groep. Een verkoopsom is niet bekendgemaakt.

Thieme ICT Services biedt oplossingen op het vlak van webcontentmanagement, database publishing en systeemintegratie. Het bedrijf, waar zo'n zestig mensen werken, voegt de crossmedia-uitgeefsystemen van Thieme en Triple P samen. De acht medewerkers van Triple P Media uit Vianen worden met zeven werknemers van Thieme ICT Services ondergebracht in het nieuwe onderdeel Central Station Cross Media Solutions. Het kantoor komt waarschijnlijk in Amersfoort te staan.

Focus

Triple P heeft tot vervreemding besloten omdat het zich wil concentreren op advisering, levering en beheer van ict-infrastrcuturen. Ook het recent verworven OverheidsTelecom-raamcontract met 96 deelnemers in de (semi-)overheid vergt de komende vier tot zes jaar veel aandacht. Triple P is een van de contractanten en sloot eind mei in het kader van OT2006 een meerjarenovereenkomst met het ministerie van Financiën voor de vernieuwing van zijn telefonieomgeving. Triple P gaat bij het ministerie van Financiën de oude PABX-omgeving vervangen door een IP-gebaseerde Mitel-omgeving. Het gaat daarbij om circa 1.860 werkplekken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2657690). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×