Managed hosting door True

Mislukte overnamepoging kost Exact 6 ton

 

Rajesh Patel

Rajesh Patel, ceo Exact Holding

Exact Software heeft 600.000 euro gestoken in de gesprekken met investeringsmaatschappijen eerder dit jaar. Deze gesprekken werden in maart van dit jaar afgebroken.

Het afbreken van de gesprekken met een aantal investeringsmaatschappijen heeft Exact Software 600.000 euro gekost. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers die de softwaremaker presenteerde. Jeroen Bruins Slot, woordvoerder van het bedrijf, erkent dat het beëindigen van de gesprekken een last heeft veroorzaakt.

Volgens de woordvoerder is een kostenpost van 6 ton altijd vervelend. Hij erkent ook dat de gesprekken over de overnam erg veel tijd hebben gekost. Bruins Slot wil echter niet zeggen of de vele publiciteit ervoor heeft gezorgd dat de softwaremaker de gesprekken zonder resultaat heeft beëindigd. "Ik kan niets zeggen over de inhoud van de gesprekken."

Stilleggen van aandelenhandel

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) legde op 14 januari 2008 de handel in Exact-aandelen stil toen de koers van het bedrijf snel steeg na geruchten over een op handen zijnde overname. Nog diezelfde dag verklaarde het bedrijf in gesprek te zijn met investeringsmaatschappijen. Twee maanden later liet de softwaremaker weten de gesprekken te hebben beëindigd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2653416). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Exact
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×