Managed hosting door True

VOIP-leverancier Smile neemt Breezz over

 

voip telefoon communicatie

Internettelefoniebedrijf Smile Telecom hoopt met de overname van Breezz Nederland meer voet aan de grond krijgen op de markt van het mkb.

Smile Telecom, een leverancier van zakelijke oplossingen voor internettelefonie (VOiP), heeft Breezz Nederland overgenomen. Met de overname hoopt het bedrijf meer voet aan de grond te krijgen op de markt van het midden- en kleinbedrijf. Breezz levert een volledig geautomatiseerd proces voor het verwerken van klanten via wederverkopers. De twee bedrijven beginnen direct met de integratie van hun systemen. Het is de bedoeling dat Smile geleidelijk functionaliteit kan toevoegen voor de bestaande klanten van Breezz. De twee merknamen blijven bestaan.

Directeur Peter Oggel van de voip-leverancier: "Grote telecomspelers luisteren vaak onvoldoende naar de wensen van de kleine mkb'er. Breezz levert ‘white-label' telefonie, waarmee bedrijven onder eigen naam voip-diensten kunnen leveren. Deze onafhankelijke telecom- en ict-dienstverleners kunnen vaak beter tegemoetkomen aan de specifieke wensen en eisen van een kleine onderneming."

WiMAX

Smile beoogt zijn klanten een open maar beveiligd ip-netwerk te bieden waarbij het niet uitmaakt welke netwerktechnologie of toesteltype wordt gebruikt. In het najaar van 2008 neemt het bedrijf deel aan de veiling van de Nederlandse WiMAX-licenties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2651169). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×