Managed hosting door True

Twinfield boekt omzetgroei van 61 procent

 

Twinfield, leverancier van online administratiediensten, heeft in 2007 goede resultaten behaald. Het bedrijf zag de omzet het afgelopen boekjaar uitkomen op 3,6 miljoen euro. Dit is een toename van 61 procent in vergelijking met 2006. Het bedrijfsresultaat kwam uit op 1 miljoen euro.

Twinfield, aanbieder van online administratie-diensten, boekte over 2007 een omzet van 3,6 miljoen euro. Dat is 61 procent meer dan een jaar eerder. Het bedrijfsresultaat over 2007 kwam uit op 1 miljoen euro.

De leverancier van administratiesoftware als webdienst waarvan het hoofdkantoor in Hoevelaken staat, opende in 2007 een tweede vestiging in Heerenveen. Het bedrijf is ook in het buitenland actief. Het heeft klanten in 22 landen waaronder Engeland, Ierland en Hongarije. Twinfield voorziet in totaal in zestigduizend administraties in 22 landen. De toenemende vraag naar online boekhouden zorgt voor een groeiend personeelsbestand dat nu 38 man telt.

Volgens de online administrateur neemt de vraag naar een betrouwbare, stabiele en snelle diensten voor online-boekhouden nog steeds sterk toe. Het bedrijf verwacht voor 2008 weer met dubbele cijfers te groeien.

Het klantenbestand van twinfield bestaat onder andere uit banken, accountants, onderwijs- en zorginstellingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2594107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×