Managed hosting door True

BT beheert bedrijfskritische ICT apotheekbranche

 

KNMP, een brancheorganisatie voor Nederlandse apothekers, besteedt de volledige bedrijfskritische ict-infrastructuur uit aan BT. Het contract heeft een waarde van 2,6 miljoen euro en een looptijd van vijf jaar.

KNMP, een brancheorganisatie waarbij 90 procent van de apothekers in Nederland is aangesloten, besteedt de bedrijfskritische ict-applicaties uit aan ict-dienstverlener BT. Het contract heeft een waarde van 2,6 miljoen euro en een looptijd van vijf jaar.

De overeenkomst omvat onder andere beveiliging en beheer van KNMP's kantoorautomatiseringomgeving en gedeelde opslag, de migratie naar Microsoft Exchange en telehousing van alle bedrijfskritische applicaties in BT's datacenter in Nieuwegein. De Britse dienstverlener verzorgt verder desktopmanagement (op afstand en op locatie), managed IP-telefonie en adviseert over bedrijfscontinuïteit.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie is de overkoepelende beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmaceutische industrie. De organisatie waarbij 90 procent van de apothekers is aangesloten ondersteunt apothekers bij de dagelijkse beroepsuitoefening en bedrijfsvoering. Het ziet toe op de kwaliteit van de apotheekpraktijk.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2588527). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×