Managed hosting door True

Getronics gaat netwerk UWV beheren

 

Getronics heeft de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de complete netwerkinfrastructuur van het UWV (Uitvoering Werknemersverzekeringen).

Het gaat om een driejarig contact voor onder andere installatie, beheer en onderhoud van de netwerkinfrastructuur met een waarde van negen miljoen euro. Het contract kan twee keer verlengd worden met een jaar. De definitieve gunning wordt deze maand verwacht.
 
Het UWV is de samenvoeging van de vijf 'oude' uitvoeringsinstellingen Cadans, Gak, Guo, Uszo en Sfb en het landelijk instituut sociale verzekeringen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/258421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Bovenstaande informatie is onvolledig en foutief.
Ten eerste wordt het SFB niet opgenomen in het nieuwe UWV. SFB Groep is nu de serviceprovider voor de UWV Bouwnijverheid. SFBGroep en UWV Bouwnijverheid zijn dus 2 verschillende bedrijven.
Ten tweede zijn er meerdere partijen betrokken bij de service-verlening van het UWV. Niet alleen Getronics, maar ook Pink en Ordina zijn partijen in de ICT ondersteuning.
Als derde punt wil ik graag aangeven dat in het artikel niks wordt gezegd over wanneer dit contract ingaat. Volgens mijn informatie zal dit nog zeker een jaar duren.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×