Managed hosting door True

Pate verbiedt overname Peopleosft

 

Het Amerikaanse ministerie van Justitie liet gisteravond weten een rechtzaak tegen Oracle aan te spannen om zo de vijandige overname van Peoplesoft te blokkeren. Oracle heeft de uitdaging aangenomen.

Volgens het ministerie zou de overname de concurrentie in de markt schaden. "Wij denken dat de zaak van het ministerie niet op feiten of de wet gestoeld is en we kijken ernaar uit om dat in de rechtzaal te bewijzen", aldus Oracle-woordvoerder Jim Finn.
 
Volgens juridisch experts zal de rechtzaak kort duren. "Overnamezaken worden over het algemeen binnen enkele maanden opgelost", aldus Howard Morse, een voormalige FTC-advocaat tegen de nieuwsdienst Cnet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/257773). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

'k mag veronderstellen dat dit bedoeld is als een grapje. Vreemd grapje eigenlijk. Howard Morse is als voormalig advokaat van de mededingingsautoriteit nogal gekunsteld aangevoerd in dit mopje. Hij vraagt of bestelt in werkelijkheid niks. De naam "Peoplesoft" heeft sowieso niets met eten te maken en is er ook erg gekunsteld bijgesleurd. Dat van die chinees is al helemaal niet thuis te brengen, misschien vanwege een vage verwijzing naar het woord saté? Paté komt in ieder geval van pate maar ook dat is hier toch wat ver gezocht. Dus wat is nu eigenlijk het grappige? Bovendien is het toch wat raar om je eigen persoon aan te voeren als "Hete Post". Vreemd dat iemand zo met zichzelf omgaat. Zal wel een verwijzing zijn naar hotmail maar het gaat hier wel om de eigen persoon. Wat is het nut ervan om jezelf voor hete post uit te maken?

Zegt Howard Morse:
één portie "Peoplesoft" graag,
antwoord de chinees: Paté elbij ?

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×