Managed hosting door True

Isis Benelux gaat op in Bentley Systems

Bentley Systems en Isis Benelux zijn overeengekomen dat laatstgenoemde onderdeel wordt van de Bentley-organisatie. Isis was al partner van Bentley.

ISIS Benelux is gespecialiseerd op de Geospatial-markt met meer dan 13 jaar ervaring met advies, opleidingen en toepassingen bij onder andere overheden, energie- en waterbedrijven, vastgoed en telecommunicatie. Onder leiding van Douwe Blanksma gaat het, onder eigen naam, vanuit het bestaande kantoor in Culemborg en met het huidige personeel, de activiteiten in de Benelux voortzetten.
 
De ontwikkeling van de bestaande producten en diensten wordt gecontinueerd, ongeacht het platform dat daarvoor gebuikt wordt, zodat de bestaande klantrelaties gewaarborgd blijven. Voor Bentley's groeiende aanbod op het gebied van ondersteuning van meerdere platformen en systeem integratie met andere Geospatial en informatie systemen is de kennis van Isis en goede aanvulling.
 
De overname is van strategisch belang voor beide bedrijven. Bentley en Isis zien mogelijkheden voor de verdere uitbouw van de door Isis ontwikkelde Geospatial applicaties, maar ook voor de professionalisering van verkoop, consultancy en opleidingen binnen de Benelux. Isis krijgt door de overname directe toegang tot het internationale netwerk van Bentley. Hierdoor kan de nieuwe dochtermaatschappij beschikken over ondersteuning op het gebied van verkoop, marketing en consultancy, maar ook directe toegang hebben tot Geospatial R&D-faciliteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

autodraw wat een grote pijlen zijn dat,op welke manier kan ik deze verkleinen zoals de icon bij microsoft?
kun u mij daar bij helpen?
Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.