Managed hosting door True

Via Networks koopt webhostingbedrijf Amen

 

Het Europese webhostingbedrijf Amen krijgt een andere eigenaar. Via Networks heeft een bod op de onderneming uitgebracht.

Via Networks, leverancier van business communication solutions voor het midden- en kleinbedrijf, neemt het in Parijs gevestigde, maar Europees opererende webhostingbedrijf Amen over. Amen levert betaalbare hostingoplossingen mkb's in Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk.
 
Rhett Williams, algemeen directeur van Via, zei over de overname: "Amen geeft onze Via Express afdeling aanzienlijk meer slagkracht in haar streven naar het leveren van flexibele en innovatieve producten aan mkb's uit uiteenlopende sectoren via zorgeloze online verkoop-methoden en customer care tools."
 
Via betaalt een totaal van 6 miljoen euro in contanten en 1 miljoen euro in gewone Via-aandelen bij het afsluiten van de transactie. De verkopende aandeelhouders krijgen de mogelijkheid verder vergoedingen te ontvangen (geschat tussen 1,0 en 2,5 miljoen euro) in contanten en gewone aandelen, op basis van de prestaties van Amen in 2004. Van de Amen-groep wordt verwacht dat deze in 2004 ongeveer 7 miljoen euro bijdraagtin de inkomsten van de VIA-groep.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/257585). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×