Managed hosting door True

Oracle Appsworld niet meer afzonderlijk

 

Het grootste nieuws op de Oracle Appsworld, Oracles jaarlijkse bijeenkomst voor de gebruikers van hun e-business suite, betreft het evenement zelf. Dit was namelijk de laatste maal dat Appsworld afzonderlijk is georganiseerd.

Vanaf het einde van dit jaar wordt het gebeuren geïntegreerd in Oracle World, de bijeenkomst die zich tot dusver richtte op de gebruikers van de database en de integratiesoftware. Volgens Oracle zelf gebeurt deze integratie vooral op basis van de input van de klanten.
 
Een vertegenwoordiger van de Oracle Applications User Group (Oaug) ziet het anders: "Zelf hebben wij van onze leden nooit gehoord dat ze beide events wilden zien samensmelten, maar we begrijpen Oracles beslissing wel. Niet alleen om kosten te besparen is dit een logische zet, maar bovendien krijgen ze meer kansen tot cross-selling. In hun plaats zou ik hetzelfde doen. Het ziet er ook naar uit dat, met het verdwijnen van Appsworld, Europa voortaan geen afzonderlijke gebruikersbijeenkomst zal kennen."
 
Volgens Sergio Giacoletto, verantwoordelijk voor Oracle Emea, is het nog niet zeker of er een Europees event wordt georganiseerd of verschillende events per taalgroep. Hierover wil Oracle eerst nog overleggen met de Oaug, aldus Giacoletto.
 
De laatste editie van Oracle Appsworld trok minder bezoekers dan vorig jaar: in 2003 kwamen nog 12.000 bezoekers over de vloer, ditmaal moet men het met zowat 10.000 stellen. Het aantal vermeldenswaardige aankondigingen bleef ook beperkt. Alleen de voorstelling van de Customer Data Hub, een platform voor integratie van alle relevante bedrijfsgegevens, ongeacht het type of de oorsprong ervan, kon wat interesse losweken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/257397). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×