Managed hosting door True

Ubidco doet bod op aandelen Ubizen

 

Het financieel consortium Ubidco heeft een overnamebod gelanceerd op de Belgische ict-dienstverlener Ubizen. De specialist in informatiebeveiligingsdiensten was al langer op zoek naar een koper.

Aandeelhouders krijgen 95 eurocenten per aandeel mits minstens 90 procent van de aandelen voor 23 januari in handen zijn van Ubidco. Dit valt op te maken uit een persbericht op de website van Ubizen. Eind november kondigden de referentie-aandeelhouders van Ubizen al aan dat ze exclusieve onderhandelingen voerden met dit financieel consortium, dat bestaat uit Apax Partners Worldwide, Kennet Venture Partners en KBC Investco.
 
Bij die gelegenheid hebben Ubizen-oprichters Wouter Joosen en Stijn Bijnens al laten weten bereid te zijn hun aandeel van 36 procent van de hand te willen doen. Voordat het aanbod officieel is uitgebracht heeft een accountant eerst nog het boekjaar 2003 van het concern van een officieel stempel voorzien.
 
Ubizen beveiligt netwerken van andere organisatie, daarnaast biedt het via zijn dochter Globalsign certificaatdiensten aan. Het concern is ook op de Nederlandse markt actief.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/257061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×