Managed hosting door True

Qurius wil marktaandeel in Spanje vergroten

Handen schudden

Qurius wil zijn marktaandeel in Spanje vergroten. De softwareleverancier wil het Spaanse ict-bedrijf Bindar overnemen. Daartoe hebben beide bedrijven een intentieverklaring getekend.

Softwareleverancier Qurius wil het Spaanse ict-bedrijf Bindar overnemen. Beide bedrijven hebben een intentieverklaring getekend. De Spaanse onderneming heeft vooral klanten in de constructie- en installatie-branche. Qurius werkt in Spanje tot nu toe vooral met bedrijven in de retailsector.

Het Spaanse Bindar heeft tachtig werknemers en houdt kantoor in Madrid. Over 2007 boekte het een omzet van 5,9 miljoen euro. De partijen verwachten dat de overname voor 1 september 2008 afgerond. Ze zijn een overnameprijs overeengekomen van zes maal de brutowinst, maar er is geen concreet bedrag bekendgemaakt.

Qurius haalde in 2007 13 procent van de omzet uit Spanje. Bij de Spaanse vestiging werkte in dat jaar ongeveer 150 medewerkers. Het hoofdkantoor van de softwareleverancier is gevestigd in Zaltbommel. Het bedrijf heeft vestigingen in acht Europese landen en er werken ongeveer duizend mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Superdeal

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.