Managed hosting door True

Ortec wil 20 procent meer omzet in Groot-Brittannië

 

Ortec opent een kantoor in Engeland. De leverancier van planningsoftware en adviesdiensten voor procesoptimalisatie wil de komende jaren ruim 20 procent meer omzet behalen in het Verenigd Koninkrijk.

Ortec, leverancier van software en adviesdiensten voor planning en optimalisatie opent, een kantoor in Engeland. Ortec is sinds eind jaren-negentig actief in het Verenigd Koninkrijk, maar bediende de Britse klanten nog vanuit Nederland en andere vestigingslanden. Dat team wordt uitgebreid met een lokale ploeg van tien vaste medewerkers aangevuld met medewerkers bij partners.

Jan de Wit, managing-director van Ortec in het Verenigd Koninkrijk: "Groot-Brittannië is een belangrijke groeimarkt, het omvat ongeveer 5,5 procent van de wereldmarkt. Dat is ruim drie keer zoveel als de Nederlandse markt. Bovendien hebben veel concerns die wereldwijd opereren een hoofdvestiging in het Verenigd-Koninkrijk. De hoofdvestigingen van die bedrijven zijn een opstap voor de wereldwijde verkoop van onze producten."

De Wit verwacht vooral een sterke groei in de rit- en routeplanning voor transport en logistiek en distributieplanning voor consumentengoederen.. De Wit: "Ons bedrijf groeit al jaren meer dan 20 procent per jaar, dus de verwachting is dat de omzet in Groot-Brittannië een nog hoger groeipercentage zal vertonen."
Ortec haalt nu 5 procent van de omzet uit Groot-Brittannië. In totaal werken bij het bedrijf 700 mensen verspreid over verschillende kantoren in Europa en Noord-Amerika.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2545896). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×