Managed hosting door True

Ordina wil omzetgroei door overnames

 

Dienstverlener Ordina wil de omzet verdubbelen door Nederlandse en Belgische bedrijven in te lijven. Het bedrijf hoopt zo aan meer klanten te komen in het verzekeringswezen, de banksector en de overheid. Door de aankoop van KPN-onderdelen zou deze omzetgroei snel kunnen plaatsvinden.

Ordina wil, door Nederlandse en Belgische bedrijven over te nemen, een omzet behalen van één tot anderhalf miljard euro. De dienstverlener hoopt zo meer klanten te krijgen bij banken, verzekeraars en overheidsinstellingen. Dat zegt Ronald Kasteel, ceo van Ordina, in een interview met de financiële nieuwsdienst Bloomberg. Kasteel zegt niet in welk tijdsbestek de omzetgroei moet plaatsvinden. Het afgelopen jaar behaalde de dienstverlener een omzet van 665,4 miljoen euro.

Ordina hoopt enkele Getronics-onderdelen van KPN te kunnen overnemen. "Als dat lukt, dan maken we grote stappen", aldus Kasteel. Het bedrijf zou, na aankoop van de onderdelen, de grootste Nederlandse dienstverlener worden. Er zijn meer geïnteresseerden voor de Getronics-onderdelen van KPN. Capgemini wil ook de divisie Business Application Service (BAS) kopen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2541965). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Je kan jezelf 'inkopen',
je kan jezelf rijk rekenen,
je kan de ander z'n klanten inlijven,
klanten kunnen op basis van 'contract breuk' vertrekken,
en het geeft nooit de garantie of die klanten wel zo tevreden zijn over jou als dat ze waren over hun vorige service verlener.
-/-/-
Je moet je afvragen waarom voorheen die klanten niet bij jou waren, en wel bij hem..., want juist daar zit 'em nu die bewuste groei.

Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×