Managed hosting door True

Satyam koopt Belgisch consultingbedrijf

 

Satyam koopt het Belgische consultingbedrijf S&V Management. De Indiase ict-dienstverlener hoopt zo beter consultancydiensten aan te kunnen bieden in Nederland en België.

Satyam Computer Service koopt S&V Management in België. De Indiase ict-dienstverlener betaalt 35,5 miljoen dollar voor het Belgische consultancybedrijf. Er werken zestig Nederlandse en Belgische consultants voor het Gentse bedrijf.

Satyam voegt door deze overname ook het product Equazion aan het portfolio toe. Dit is een supply chain management suite.

Chinese ict-bedrijven zijn de grootste concurrent van Indiase dienstverleners. Deze Chinese bedrijven profileren zich vooral in de low-end services, zoals het programmeren van code, aldus B Rama Raju, ceo en mede-oprichter van Satyam tegen Computable. Door zich meer te richten op de uitbesteding van bedrijfskritieke onderdelen, hoopt Satyam de concurrentie aan te kunnen gaan met deze Chinese bedrijven.

Consulting is een belangrijk onderdeel daarin, maar het Indiase bedrijf heeft daartoe niet de middelen. Door partnerships aan te gaan of bedrijven over te nemen, zoals S&V Management, hoopt Satyam deze consultingdiensten aan te kunnen bieden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2514943). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×