Managed hosting door True

Wagenaar volgt Rückert bij Getronics op

Axel Rückert vertrekt bij Getronics, hij wordt vanaf vandaag opgevolgd door financieel directeur Klaas Wagenaar. Dat maakte Nederlands op drie na grootste ict-diensverlener vanmorgen bekend.

Het directeursduo heeft het bedrijf organisatorisch en financieel hersteld, zo verklaart de Raad van Commissarissen: "We denken dat Wagenaar op beide vlakken extra vorderingen weet te maken."
 
Het bedrijf kondigde vanmorgen meer wisselingen aan. Op een bijzondere aandeelhoudersvergadering deze maand wil topman Wagenaar toestemming krijgen om per 1 januari twee nieuwe directeuren te benoemen, Oswald Coene en Kevin Roche.
 
Coene is nu directeur van Getronics Nederland, Roche directeur voor Getronics Noord Amerika. Beiden zijn oudgedienden; Coene begon in 1991 bij de dienstverlener als manager bedrijfsontwikkeling en Roche startte in 1983 als systeemanalist bij Wang.
 
Marinus Minderhoud, vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen, volgt begin volgend jaar de huidige voorzitter op, Mijndert Ververs. De nieuwe vice-voorzitter wordt Berend Brix. Ververs blijft lid van de raad.
 
Wagenaar en Rückert namen begin dit jaar het roer over van Peter van Voorst en Jan Docter. Die werden 21 februari weggestuurd door de Raad van Commissarissen, omdat ze het niet eens werden hoe een zware schuldenlast aan te pakken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.