Managed hosting door True

Demon breidt ip vpn-huurlijnaanbod uit

 

Internetaanbieder Demon gaat zijn huurlijnenaanbod gebaseerd op ip vpn-verbindingen landelijk aanbieden. Tot nu toe waren deze alleen in de regio Amsterdam te krijgen.

Om dit aan te kunnen bieden heeft Demon een driejarig contract gesloten met data- en telecomdienstverlener Enertel. De ip vpn-verbindingen worden gerealiseerd via atm-verbindingen op basis van niet-overboekte G.Shdsl-connecties. Internetaanbieders vormen al sinds jaar en dag een belangrijke doelgroep voor Enertel. Via het netwerk van dit telecombedrijf kunnen isp's consumenten en bedrijven de dienst aanbieden om landelijk in te bellen voor een internetconnectie tegen lokaal tarief.
 
Demon wil met de nieuwe ip vpn-dienst zijn landelijk zakelijke klanten connectiviteit bieden tegen aantrekkelijke tarieven. De isp wordt zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en het onderhoud van de randapparatuur bij klanten, waarmee de huurlijn gerealiseerd is. Jurgen Hof, verkoopdirecteur van Demon Internet, verwacht veel van de nieuwe dienst, vooral door de prijs. "Demon is gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor zakelijke gebruikers. Deze nieuwe dienst van Enertel is kwalitatief vergelijkbaar met die van een normale vaste aansluiting, maar tegen een zeer aantrekkelijke prijs."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/249141). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×