Managed hosting door True

Drie Limburgse ict'ers gaan samen verder

Eurisko Netwerk Beheer, Detacom Projekten en Detachering, en Educom Automatiseringsopleidingen hebben hun krachten gebundeld in de alliantie IC3-group.

De drie Limburgse ict-bedrijven achten de tijd rijp om hun portfolio uit te breiden door elkaar te gaan versterken in een koepelorganisatie. Zij wilden die uitbreiding niet bereiken via onderaanneming van diensten, maar door een hechte alliantie aan te gaan. De bedrijven waren al geen vreemden voor elkaar, en maakten al eerder van elkaars diensten gebruik.
 
Eurisko is specialist op het gebied van advies, ontwerp, implementatie, (remote) beheer, support en beveiliging van ict-infrastructuren. Detacom is gespecialiseerd in het op projectbasis ontwikkelen van bedrijfs-applicaties op maat, en detachering. Ook implementeert het internet- en intranet-oplossingen op basis van Smartsite Content Management Server. Educom Automatiseringsopleidingen heeft meer dan twintig jaar ervaring in het opleiden, trainen en ondersteunen van eindgebruikers en ict-professionals. Het is daarnaast onder naam Broekhuis Training Limburg regio-partner van Broekhuis Training.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Ik vind de naam IC3 goed doordacht, zeker als je let op de uitsparaak "IC Three".

Drie Limburgse ict'ers gaan samen verder:
Dit wordt de IC3-groep....
(?)
ICT x 3 = IC3 ?
Waar is de "T" van Techniek, of gaan ze allemaal de boekhouding doen ?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.