Managed hosting door True

KPN promoot i-mode met CNN Live-nieuws

 

KPN introduceert CNN Live op zijn i-mode netwerk in Nederland. Gebruikers kunnen via deze op Java gebaseerde nieuwsdienst op de hoogte blijven van wereldwijd nieuws.

CNN Live geeft toegang tot de top tien nieuwsberichten van de internationale editie van website CNN.com. Gebruikers kunnen koppen aanklikken om de berichten te lezen en bijbehorende beelden te zien. De nieuwsdienst wordt automatisch geactualiseerd. Daarnaast loopt er onderin het telefoonscherm een nieuws-ticker, die doorlopend nieuwskoppen weergeeft.
 
Gebruikers betalen bij i-mode allereerst voor het abonnement (en toestel), daarna voor diensten zoals CNN Live en vervolgens voor het verbruikte dataverkeer. Dat laatste omvat up- en downloads, wat bij een automatisch geactualiseerde nieuwsdienst kan oplopen. KPN meldt dat één artikel gemiddeld 7 kilobyte is, en dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over onverwachte kosten aangezien CNN Live zichzelf offline zet als er tien minuten geen toetsen zijn ingedrukt.
 
KPN zegt dat de CNN-nieuwsdienst beschikbaar is voor alle i-mode klanten, mits die een toestel hebben met Java-ondersteuning, zoals de N341i van NEC. Gebruikers van de i-mode compatibele Nokia 3650-telefoon moeten echter nog wachten tot KPN de nieuwe dienst heeft aangepast voor hun toestel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/248573). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×