Managed hosting door True

Emerce definitief naar Computable-uitgever

 

VNU Business Publications, uitgever van onder meer Computable en CRN, heeft met de curator van Emerce overeenstemming bereikt over de overgang van het merendeel van de Emerce boedel.

VNU krijgt voor een niet nader genoemd bedrag onder andere de intellectuele eigendomsrechten, de url's en een aantal databestanden. Bij de overname zijn ook Anton van Elburg (hoofdredacteur) en Jasper Houtman (redacteur) betrokken. Zij treden per direct in dienst bij de uitgever.
 
De overname betekent dat het voortbestaan van de emerce-site en de e-mail nieuwsbrief gewaarborgd is. De komende maanden worden gebruikt om een business plan te maken. Daarin wordt naar mogelijkheden rondom print, online, events (onder andere Emerce Industryday) en andere nieuwe initiatieven gekeken.
 
Een online onderzoek hiertoe binnen de doelgroep is reeds opgestart. De doelgroep van Emerce bestaat uit beslissers en beleidsmakers die bezig zijn met de toepassing van nieuwe media in hun bedrijf.
 
Emerce bestaat momenteel uit een printuitgave, een dagelijkse online nieuwsdienst en een website (http://www.emerce.nl). Het productenpakket wordt bij VNU BP ondergebracht in het ict-portfolio waarin ook Computable en CRN zitten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/248529). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×