Managed hosting door True

Magnus start laatste fase herstructurering

 

De Naardense it-dienstverlener Magnus neemt erp-leverancier Qurius uit Zaltbommel over. Daarmee gaat Magnus de laatste fase in van zijn herstructurering.

De overnameprijs wordt voor een groot gedeelte in aandelen voldaan. Verdere details volgen later. Het doel van de overname is het bedrijf weer groeipotentieel te geven. "We zijn de afgelopen maanden bezig geweest met een herstructurering, die nu bijna afgerond is. Met de huidige aandeelhouders was er de afspraak dat, als wij nieuwe groei-activiteiten aan het bedrijf konden toevoegen, er weer extra geld voor de onderneming vrij kwam", aldus ceo Fred Hermans.
 
Als belangrijke consequentie van de overname noemt Hermans het feit dat Qurius zich met zijn erp-oplossingen vooral op het middensegment richt en dat die markt zich daardoor ook voor Magnus opent. Het kan de klant nu laten kiezen uit SAP en Microsoft (Navision en Axapta). Waar overlap plaatsvindt, kan natuurlijke concurrentie ontstaan binnen de onderneming zelf, maar Hermans denkt dat niet vaak tegen te zullen komen. "Als dat wel zo is, dan moeten we natuurlijk doen wat voor de klant het beste is."
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 25 april 2003.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/247661). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×