Managed hosting door True

CA antivirus- en firewall gratis bij Windows

Microsoft en Computer Associates hebben een overeenkomst gesloten die gebruikers van Windows extra veiligheid biedt. Een jaar lang kunnen zij gratis gebruikmaken van CA's Etrust EZ Armor antivirus- en firewallsoftware.

Op de Comdex Fall hebben Computer Associates en Microsoft bekend gemaakt dat geregistreerde gebruikers van Windows een jaarabonnement krijgen op de antivirus- en firewall-oplossing Etrust EZ Armor van eerstgenoemde. CA gaat de aanbieding promoten als onderdeel van de 'Protect your PC'-campagne van Microsoft. Het pakket is voor gebruikers te downloaden vanhttp://www.microsoft.com/security/protect/.
 
Voor Microsoft is de overeenkomst een welkome aanvulling op de beveiligingsinitiatieven die de onderneming in gang heeft gezet.
 
Volgens Icsa Labs zijn er momenteel zo'n 105 virusinfecties per duizend pc's per maand. Vijf jaar geleden waren dat er 32 per duizend. De (financiële) schade die virussen en wormen aanbrengen is groot. Digital risk assessment-specialist Mi2g heeft bijvoorbeeld berekend dat de worm Sobig consumenten en bedrijven bijna 30 miljard euro hebben gekost.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.