Managed hosting door True

Centric in verzekeringsmarkt met Fintrans

Centric Holding heeft automatiseerder Fintrans middels een aandelenruil overgenomen. Hoeveel euro deze transactie vertegenwoordigd is niet bekendgemaakt.

Fintrans krijgt als zelfstandig bedrijf onder eigen naam een plek binnen de Centric-divisie Software Engineering. Het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf biedt geautomatiseerde internet-oplossingen voor financiële dienstverleners en houdt zich onder meer bezig met het automatiseren van transactieprocessen.
 
De overname past in de branchegerichte strategie van Centric en versterkt de activiteiten van de divisie Software Engineering. Deze richt zich op de bouw, het beheer en het testen van klantspecifieke (maatwerk)software. De activiteiten van Fintrans versterken met name de positie van Centric binnen de verzekeringsbranche. Het heeft een oplossing voor zowel schade- als levensverzekeringen voor middelgrote verzekeraars en de grotere verzekeringstussenpersonen. Fintrans is in 2000 opgericht en biedt werk aan twaalf mensen. Voor Centric is het de tweede overname in korte tijd. Een week geleden maakte het bedrijf nog bekend Locus WMS uit Almere in te lijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.