Managed hosting door True

EMC haalt vijfde HP-topman in huis

 

EMC heeft opnieuw een topman van computerproducent Hewlett-Packard binnengehaald. Ditmaal is het Howard Elias, vice-president bedrijfssystemen bij HP.

Elias krijgt bij opslagleverancier EMC de functie uitvoerend vice-president van nieuwe activiteiten (ventures) en valt direct onder ceo Joe Tucci. Elias werkte oorspronkelijk bij Compaq als algemeen directeur van de divisie voor zware servers. Na de overname door HP was hij aanvankelijk algemeen directeur van de groep voor netwerkopslagoplossingen.
 
Sinds de overname van Compaq door HP zijn al meer topmensen opgestapt, deels vanwege de te verwachten overlap in functies. Het samengaan ligt echter al bijna anderhalf jaar in het verleden. EMC heeft hierbij achtereenvolgens Mark Sorenseon (vice-president opslagsoftware), Mark Lewis (vice-president opslagmarketing), Rainer Erlat (emea hoofd bedrijfssystemenverkoop) en John Koury (vice-president wereldwijde opslagmarketing) binnengehaald.
 
EMC zegt aantrekkelijk te zijn voor deze en andere topmanagers vanwege het feit dat het een opslagspecialist is, terwijl een bedrijf als HP opslag 'erbij' doet. HP ontkent dit met klem. Amerikaanse woordvoerders stellen EMC een kleine vijver is en dat sommige mensen liever grote vissen in een kleine vijver willen zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/245945). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×