Managed hosting door True

Network Appliance start nieuwe boekjaar goed

 

Network Appliance heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2004 een omzet van 260,5 miljoen dollar behaald. Deze ligt 8 procent hoger vergeleken met vorig jaar.

De nettowinst van de leverancier van producten voor dataopslag nam in het eerste kwartaal met maar liefst 67 procent toe tot 27,1 miljoen dollar. Een jaar geleden kon er 16,2 miljoen dollar in de boeken worden bijgeschreven. "De resultaten van dit kwartaal tonen een sterke toename van de omzet en een blijvende vermindering van de operationele kosten", zegt ceo Dan Warmenhoven in zijn toelichting op de cijfers.
 
Network Appliance heeft met name voor de Amerikaanse markt de afgelopen maanden het indirecte verkoopkanaal verder uitgebreid. Er werden distributie-overeenkomsten gesloten met onder meer North American Computer Products Group van Arrow Electronics en Avnet Hall-Mark.
 
Ook is het aantal strategische partnerships uitgebouwd via allianties met Oracle en Fujitsu Siemens Computers. De drie bedrijven hebben gezamenlijk Europa's eerste Enterprise Technology Center opgezet. Daarmee richten ze zich op ondersteuning aan eindgebruikers bij het implementeren van de zakelijke oplossingen. Verder heeft Network Appliance ingezet op het Linux-platform en overeenkomsten getekend met Red Hat en Suse Linux om opslagtoepassingen te ontwikkelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/245653). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×