Managed hosting door True

AMD's Opteron-reeks met twee modellen uitgebreid

 

AMD heeft de Opteron-familie uitgebreid met de modellen 846 en 146. Beide processoren bieden betrouwbare 32-bit prestaties en bedrijven kunnen zo zelf bepalen wanneer zij willen overstappen op64-bit applicaties.

De AMD Opteron-processor 846, voor 4- en 8-way servers, biedt it-managers de kracht, prestaties en betrouwbaarheid, die nodig is voor intensieve applicaties, gebruikt in bijvoorbeeld databaseomgevingen. Door zijn schaalbaarheid is de 846 uiterst flexibel en een verantwoorde investering voor bedrijven en computercentra die hoge prestaties van hun 32- en 64-bit applicaties vragen.
 
De AMD Opteron-processor 146 ondersteunt grote geheugens en schaalbare invoer en uitvoer, en biedt goede prestaties die digitale contentontwikkelaars en ingenieurs vergen van hun werkstations. De AMD Opteron 100-serie is tevens geschikt voor instapservers, zoals gebruikt door kleine bedrijven en isp's en asp's.
 
De nieuwe processoren zijn per direct beschikbaar. De AMD Opteron 846 kost 3199 dollar per stuk bij een verpakking van 1000 stuks. De 146 gaat voor 699 dollar per stuk bij een verpakking van 1000 stuks over de toonbank.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/245641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×