Managed hosting door True

Network Associates koopt Intruvert Networks

 

Netwerkbeveiliger Network Associates betaalt honderd miljoen dollar contant voor Intruvert Networks, een aanbieder van Intrusion Detection-technologie voor netwerken.

De beveiligingstechnologie van Intruvert maakt het opsporen van indringers in real-time mogelijk, en blokkeert zowel bekende als onbekende bedreigingen van de netwerkinfrastructuur. De Intrusion Detection-producten van Intruvert, Intrushield 4000 en Intrushield 2600, scannen het verkeer op het netwerk met multi-gigabit snelheden om aanvallen snel en accuraat te ontdekken en te blokkeren.
 
"Network Associates is gericht op het aanbieden van de allernieuwste beveiligingsoplossingen om onze klanten te helpen hun netwerken te beschermen. De Intruvert-oplossing past perfect in onze visie op het stoppen van elke aanval die binnen de firewall komt", aldus Sandra England, executive vice president corporate development en strategic research van Network Associates.
 
De overeenkomst tussen Network Associates en Intruvert Networks, dat niet beursgenoteerd is, moet nog groen licht krijgen van de Intruvert-aandeelhouders en -toezichthouders, en wordt naar verwachting binnen voor juni afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/243521). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×