Managed hosting door True

QAS ziet omzet en winst fors toenemen

Softwareleverancier QAS heeft het gebroken boekjaar op 30 juni afgesloten met een redelijk gestegen omzet. De winst is verdubbeld.

De omzet van de groep nam toe tot 43 miljoen pond, een stijging van 12 procent ten opzichte van vorig jaar. De brutowinst kwam uit op 6 miljoen pond en is ruim twee keer zoveel ten opzichte van vorig jaar. Dit resultaat werd bereikt na een investering van 2,9 miljoen pond in internationale activiteiten en uitbreidingen.
 
De inkomsten in Groot-Brittannië bedroegen 39 miljoen pond. Uit dit resultaat blijkt dat QAS met name op de Britse markt een sterke positie heeft. De sterkste groei is gerealiseerd in de Verenigde Staten. Daar namen de inkomsten in met 176 procent toe tot 1,4 miljoen pond. Nu de Amerikaanse economie tekenen van herstel vertoont, denkt men dit groeitempo ook komend jaar te kunnen handhaven of zelfs te verhogen.
 
In Europa stegen de inkomsten van de Nederlandse activiteiten van de groep met 53 procent procent ten opzichte van vorig jaar tot een omzet van 0,55 miljoen pond. Met 22 nieuwe klanten en 100.000 pond aan inkomsten was het eerste boekjaar van de Franse tak volgens het management ook succesvol.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.