Managed hosting door True

TU Eindhoven toneel van prestigieuze congressen

 

Drie belangrijke, internationale congressen in één zomer. Technische Universiteit Eindhoven pakt flink uit. Van hoogst academisch (petrinetten, formele methode) tot uiterst praktisch (workflow management, erp en webdiensten).

Icalp-2003 (International Conference on Automata, Languages and Programming) gaat al sinds de jaren zeventig de globe rond. Twee jaren achtereen in een plaats in Europa, dan weer in de VS en in Azië. In 1980 streek het de eerste en laatste keer voor een vooral wiskundig gezelschap in Nederland neer. De Icalp-conferentie vindt plaats van 30 juni tot en met 4 juli.
 
De Icatpn (International Conference on Application and Theory of Petri Nets) heeft zelfs nog nooit ons land aangedaan. Van 23 tot en met 27 juni is het petrinet vóór en petrinet na in de lichtstad.
 
En dan is er nog op 26 en 27 juni het congres BPM (Business Process Modeling). Deze studiedagen zijn het meest praktisch en gaan over 'procesbewuste softwaresystemen'. Dat de kennisuitwisseling over petrinetten en die over bedrijfssoftware vrijwel tegelijkertijd plaatsvinden, is geen toeval. De achterliggende gedachte (hoop) is dat de theoretici van het ene congres zich mengen met de praktijkmensen van het andere.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/242841). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×