Managed hosting door True

Larry Ellison belooft continuïteit

 

Oracle gaat de klanten en ingenieurs van Peoplesoft koesteren. Larry Ellison weerspreekt geruchten als zou hij het tegendeel voorstaan. "Het laatste wat je na een overname wilt doen, is de klanten tegen de haren instrijken."

Ellison sprak op de Oracle Apps World in Londen. Hij gaf aan na de voorgenomen overname niet actief de Peoplesoft-producten te gaan verkopen. Dus geen reclamecampagnes en dergelijke. " Maar als iemand producten van Peoplesoft wil kopen, dan verkopen wij die. We zullen ze niet alleen behouden, maar ook verder ontwikkelen en ondersteunen op een manier die hopelijk beter is dan Peoplesoft dat nu zelf doet."
 
Ellison heeft goede hoop dat de fusie doorgaat. "We hebben een redelijk bod neergelegd. Niet het management van een bedrijf, maar de eigenaren, dus de aandeelhouders moeten daarover beslissen. Ons bod is in hun voordeel en in dat van de klanten van Peoplesoft."
 
Waarom we hem zouden moeten geloven? "Negen jaar geleden hebben wij RDB overgenomen en we ondersteunen die producten nog steeds."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/242589). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×