Managed hosting door True

Aladdin sluit derde kwartaal met winst af

 

Leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content Aladdin Knowledge Systems heeft haar resultaten bekendgemaakt voor het derde kwartaal van het fiscale jaar 2003.

De omzet in het derde kwartaal, dat eindigde op 30 september 200, kwam uit op 13,45 miljoen dollar, 13,31 procent hoger dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst over dit kwartaal bedroeg 673.000 dollar. In hetzelfde kwartaal een jaar eerder rapporteerde Aladdin nog een nettoverlies van 985.000 dollar.
 
Over de eerste negen maanden van 2003 behaalde Aladdin een omzet van 39,63 miljoen dollar, 9,72 procent meer dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst voor deze periode kwam uit op 1,55 miljoen dollar. Een jaar geleden stond de onderneming op een verlies van 3,5 miljoen dollar.
 
Yanki Margalit, ceo en Chairman van Aladdin: "Alle productgroepen hebben dit kwartaal groei laten zien, wat resulteerde in deze recordomzet. Ook zijn wij voor het derde achtereenvolgende kwartaal winstgevend. Ik verwacht dat we deze lijn in het vierde kwartaal kunnen doorzetten."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/242545). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×