Managed hosting door True

EMC en BMC gaan elkaars producten voeren

 

Opslagreus EMC gaat wereldwijd samenwerken met BMC Software op het vlak van verkoop, marketing en softwaretechnologie.

EMC heeft de rechten verworven van Patrol Storage Manager (PSM) van BMC Software en BMC gaat voortaan EMC Control Center verkopen als enige software voor het beheer van de opslagsystemen. Voor EMC betekent de samenwerking met BMC Software het eerste doorverkoopakkoord met een onafhankelijke softwareleverancier.
 
Joe Tucci, ceo van EMC: "Door dit samenwerkingsakkoord zullen klanten hun voordeel halen uit de expertise van BMC Software op het vlak van server- en toepassingbeheer, en uit onze knowhow op het gebied van gegevensopslag. Ons gezamenlijk productaanbod biedt hen een beheertoepassing voor bijna elk onderdeel van de informatica-infrastructuur."
 
Voor klanten die momenteel de PSM-software gebruiken, hebben EMC en BMC Software een migratie- en serviceplan opgesteld dat gedane investeringen zoveel mogelijk moet vrijwaren. Ook zal BMC Software zijn PSM-klanten bij migratie gelijkwaardige licenties voor EMC Control Center aanbieden. Bovendien gaat EMC ondersteuning bieden voor alle huidige PSM-klanten van BMC Software. EMC Control Center wordt volledig geïntegreerd met alle Patrol-producten van BMC Software om aan klanten een overkoepelend beheerplatform te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/242533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×