Managed hosting door True

Rechtszaak Oracle versus Peoplesoft uitgesteld

 

De rechtszitting waarbij Oracle van Peoplesoft wilde eisen om minder afkerig te staan tegenover zijn overnamebod, is tot een onbepaalde datum uitgesteld.

Volgens Oracle gaan alle betrokken partijen - dus ook JD Edwards - akkoord met het uitstel van de rechtszitting, die normaal gezien op 16 juli moest plaatsvinden. De drie partijen zullen nu op 25 juli samenkomen in de rechtszaal om te beslissen hoe de zaak wordt verdergezet. Het uitstel kwam er volgens Oracle omdat federale antitrust-onderzoekers op maandag alweer informatie hebben opgevraagd over Oracles vijandige overnamebod op Peoplesoft.
 
Het Peoplesoft/JD Edwards-kamp ziet nu natuurlijk meteen weer een weg openliggen naar de initieel geplande overname van JD Edwards door Peoplesoft. Het overnamebod van Peoplesoft wordt afgesloten op 17 juli om middernacht. Volgens ingewijden kan de deal op 18 juli al rond zijn. JD Edwards wil zich met plezier laten opslokken door Peoplesoft, maar als Oracle zijn onwelkome plannen doorzet, dan komt daar niets van. Oracle is immers alleen geïnteresseerd in Peoplesoft, en niet in JD Edwards.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/242513). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×