Managed hosting door True

Peter van Ruiten weg bij Aladdin Benelux

Managing director van Aladdin Benelux Peter van Ruiten legt per 1 november 2003 zijn functie neer. Na een dienstverband van ruim tien jaar wordt hij directeur/mede-eigenaar van Spiral Solutions Europe.

De Aladdin-vestiging in IJsselstein komt per genoemde datum onder leiding te staan van Ray Lewis, managing director van Aladdin Western Europe in Groot-Brittannië.
 
Als lid van Aladdins Europese managementteam heeft Van Ruiten het afgelopen jaar een wezenlijke bijdrage geleverd aan het samenvoegen van de kantoren in Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Hieruit is Aladdin Western Europe ontstaan.
 
Van Ruiten was naast managing director van Aladdin Benelux ook verantwoordelijk voor het marketingbeleid van Aladdin Western Europe. Aan deze marketingfunctie wordt op korte termijn nieuwe invulling gegeven in Groot-Brittannië.
 
"Nu de organisatie Aladdin Western Europe volledig operationeel is, en ik in de tien jaar voor Aladdin de organisatie heb zien groeien tot een succesvolle onderneming, is het voor mij tijd een nieuw initiatief te starten. In Spiral Solutions heb ik een onderneming gevonden die ik, net als Aladdin destijds, van de grond af kan opbouwen", aldus Van Ruiten. Spiral Solutions Europe houdt zich bezig met interactieve dienstverlening op het gebied van internet, met als specialisme online internet gaming.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.