Managed hosting door True

Nationaal ICT-Debat: ICT nodig voor innovatie

Ict, maar vooral een goede toepassing daarvan, is onmisbaar om innovatie te bewerkstelligen in Nederland. Dit was één van de conclusies van het Nationaal ICT-Debat dat gisteren plaatsvond in Den Haag.

Het debat (http://www.nationaalictdebat.nl), onder leiding van Paul Witteman, verenigde in het panel ict-topmanagers als Michel van der Bel (Microsoft), Erik van der Meijden (HP), Henk Broeders (Cap Gemini Ernst & Young), Bart Fehmers (IBM) en Johan Doruiter (Oracle).
 
Het panel (http://www.computable.nl/ictdebat/panel.htm) omvatte ook ict-betrokkenen als Nina Brink (Ladot, maar beter bekend van Worldonline), Pieter Adriaans (CWI), Mark Frequin (ministerie van Economische Zaken), Lousewies van der Laan (D66), Frans Nauta (het Innovatieplatform) en oud-minister Loek Hermans (MKB Nederland).
 
De panelleden discussieerden over een reeks stellingen die ict, de economische recessie, de positie van Nederland in Europa, de gang naar een kenniseconomie en innovatie omvatten. Één van de uitkomsten van het debat was dat innovatie niet alleen uit ict bestaat en ook niet puur op ict gericht moet zijn. Wel is ict onmisbaar als hulpmiddel om kennis te vergaren, delen en vergroten om zo tot innovatie te kunnen komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.