Managed hosting door True

Nederlandse Versatel boekt forse omzetgroei

 

Versatel, de Nederlandse leverancier van spraak-, data- en Internet-diensten in de Benelux, boekt het tweede kwartaal van dit jaar een omzet van 23,6 miljoen gulden. Dat is bijna 153 procent meer dan in het tweede kwartaal van 1998.

De inkomsten uit data- en Internet-diensten namen toe van 5 procent in het eerste kwartaal van 1999 tot 25 procent in het tweede kwartaal. Daarin is één maand meegenomen van het dit jaar overgenomen Svianed, een Nederlandse leverancier van netwerkdiensten aan financiële instellingen. In het volledige kwartaal boekte Svianed een omzet van 17,6 miljoen gulden.
Versatel boekte dit kwartaal wel een negatief netto resultaat van 51,7 miljoen gulden. Dit is exclusief eenmalige en bijzondere kosten die onder andere zijn gemaakt door het introduceren van werknemersopties (31,7 miljoen gulden) en boekhoudkundige koersverliezen (26,4 miljoen).
Versatel werkt aan een breedbandnetwerk van 2200 km in de Benelux. Vorige maand is de eerste glasvezelring in gebruik genomen. Deze verbindt Antwerpen, Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/241557). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×