Managed hosting door True

Gorillapark helpt startende web-bedrijfjes

 

Na het Nederlandse Twinning-initiatief, dat begin 1998 startte, is afgelopen week Gorillapark aangekondigd. Beide initiatieven richten zich op de ondersteuning van startende IT-ondernemers.

Advies, geld en huisvesting moeten de entrepreneurs rijp maken voor de competitieve IT-markt. Maar waar Twinning zich richt op Nederlandse IT-starters, mikt Gorillapark zich specifiek op Europese Internet-ondernemers.
Gorillapark is een initiatief van Jeroen Mol, oprichter van Tornado-Insider en het door Hewlett-Packard overgenomen Prolin, en prikkelt ondernemers met de slogan 'van idee tot beursgang'. Momenteel heeft het project twee vestigingen, in Amsterdam en Londen, waar starters huisvesting kunnen krijgen. Gorillapark wil ook snel kantoren openen in Parijs en München. Een zogenoemd kernteam van ervaren IT-ondernemers staat de ondernemers bij met advies.
Het eerste bedrijf dat onder de vleugels van Gorillapark in een groeiversnelling terecht wil komen is het Amsterdamsehttp://hot-orange.com, een warenhuis op Internet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/240641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×