Managed hosting door True

Compaq verkoopt Nijmeegs distributiecentrum

 

Compaq heeft twee intentieverklaringen opgesteld over de toekomst van het distributiecentrum in Nijmegen. Het Europese management van het IT-bedrijf draagt de onderdelen over aan twee partners.

De Nijmeegse reparatieactiviteiten komen in handen van Teleplan. De overgang moet op 1 februari plaatsvinden. Compaq heeft voor Teleplan gekozen, vanwege diens garantie om het personeel over te nemen en de dienstverlening te garanderen.
De logistieke activiteiten van Compaq in Europa, Midden-Oosten en Afrika, komt in handen van TNT, onderdeel van TNT Post Groep (TPG). Deze distributie, die tot nu toe vanuit Nijmegen plaatsvond, heeft een waarde van 500 miljoen gulden. Het contract zal begin 2000 worden getekend. TNT neemt het voorraadbeheer, transport en opslag op zich. Hiervoor bouwt het bedrijf een nieuw centraal distributiecentrum met een oppervlakte van twintigduizend vierkante meter. Hier gaan 125 mensen werken. Het aantal lokale voorraadpunten zal afnemen. Nu werkt Compaq met 140 van deze locaties, TNT brengt dit terug tot negentig in 31 landen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/240273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×