Managed hosting door True

EZ stroomlijnt hulp aan techno-starters

 

Het ministerie van Economische Zaken gaat de stimuleringsregelingen op het gebied van technologie en innovatie stroomlijnen. Doel is een vermindering van het huidige aantal regelingen. De provincies zullen zorgen voor een soortgelijke sanering van de eigen innovatieregelingen.

Om te komen tot een integrale regionale technostartersaanpak stelt staatssecretaris Ybema (Economische Zaken) drie jaar lang twee miljoen gulden beschikbaar. De provincies leggen daar een even groot bedrag aan co-financiering naast. Op deze manier komt er meer geld voor regionale projectplannen ter stimulering van meer en beter voorbereide technostarters.
De ministeries van Economische Zaken en van Verkeer en Waterstaat, de provincies en de gemeenten gaan de komende vier jaar samenwerken op gebied van innovatie, marktwerking en bedrijventerreinen.
Het fonds dat de gemeente Lelystad heeft voor technostarters krijgt van staatssecretaris Ybema (Economische Zaken) een bijdrage van een half miljoen gulden. In totaal gaat er 5,7 miljoen gulden naar Lelystad voor versterking van de economische structuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/239989). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×