Managed hosting door True

Nederlander wint Thinkquest-wedstrijd

 

De internationale Internetwedstrijd Thinkquest is dit jaar gewonnen door een Nederlandse scholier. Tim van den Hoff uit Hellevoetsluis nam in Los Angelas de eerste prijs in ontvangst voor zijn website Electricity Online, http://library.advanced.org/28032/.

Hij heeft deze pagina ontworpen met zijn Amerikaanse teamgenote Maudie Hampden en de Indiase Alok Ladsariya. Alle teamleden ontvangen 54.000 gulden (25.000 dollar) in de vorm van een studiebeurs.
Ook de twee andere Nederlandse finalisten sleepten een prijs in de wacht. Zane Amirales won platina met de website 'ES2000,Endangered species of the next millennium',http://library.advanced.org/25014/. De scholier uit Heerlen ontving hiervoor een studiebeurs van 32.000 gulden (15.000 dollar). De 17-jarige Onno Faber uit Wijk bij Duurstede won goud en een studiebeurs van 22.000 gulden (10.000 dollar) met de Internetpagina'Color my world',http://library.advanced.org/25782/.
Pien Voortman van Thinkquest Nederland sprak van een enorm succes. 'Alle Nederlandse finalisten zijn in de prijzen gevallen. Ik ben apetrots op ze.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/239765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×