Managed hosting door True

VNU en Internet.com zetten websites op

 

Uitgever VNU gaat samen met het Amerikaanse Internet.com (http://www.internet.com) een reeks informatieve IT-gerichte websites opzetten in Europa.

De twee partners beginnen in Nederland, België, Groot-Brittannië, Duitsland, Scandinavië, Frankrijk, Spanje en Italië. De twee bedrijven melden dat zij hun online- en offline-media zullen inzetten om bezoekers naar hun gezamenlijke sites door te sluizen.
VNU is actief in alle landen waar deze alliantie zich op richt. http://Internet.com heeft overigens al gelokaliseerde sites voor de Europese landen Groot-Brittannië (http://uk.internet.com), Duitsland (http://germany.internet.com) en Frankrijk (http://france.internet.com).
http://Internet.com is een leverancier van nieuws voor en over de Internet-industrie. Het bedrijf bezit in totaal 78 websites die het heeft ondergebracht in een reeks 'kanalen', onderverdeeld naar beroep en IT-gebied. VNU hanteert een soortgelijke opzet voor zijn vnunet-site (http://www.vnunet.com) die heel Europa moet bestrijken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/239721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×