Managed hosting door True

Focus en Write 4 U fuseren tot Innovadis

 

De jonge ondernemingen Focus en Write 4 U uit Enschede zijn gefuseerd tot Innovadis. Deze nieuwe ICT-firma ontwikkelt bedrijfsgeïntegreerde database- en Internet-toepassingen. Er werken vijftien mensen. Innovadis is gevestigd op het Business & Science Park in Enschede.

Het bureau Write 4 U (ex-Twinning-initiatief) levert multimediatoepassingen, zoals websites en computerpresentaties. Focus ontwikkelt databasetoepassingen, relatiebeheersystemen en bestelsystemen. Daarbij maakt het voor kleinere toepassingen gebruik van een zelf ontwikkelde database-applicatie, en voor de zwaardere toepassingen van SQL Server of Oracle. Marcel Disberg, een van directeuren van het fusiebedrijf, vertelt dat Write 4 U behoefte had aan kennis over database-oplossingen, terwijl Focus zocht naar Internet-expertise. "Beide bedrijven kenden elkaar, waardoor het idee ontstond om samen verder te gaan."
De kracht van Innovadis ligt volgens Disberg in het koppelen van websites aan bestaande informatiesystemen en databases. Het bedrijf richt zich op grote en middelgrote organisaties, en werkt regelmatig samen met reclameadviesbureaus aan het optuigen van websites voor klanten. Tot de klantenkring behoren reeds Eastborn, Leen Bakker en Vredestein.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/239645). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×