Managed hosting door True

C/Tac niet bang voor claims Care for Care

 

De Nederlandse SAP-wederverkoper C/Tac heeft per 1 oktober Care for Care overgenomen, een IT-consultancybedrijf voor de zorgsector. Collega-blad Automatisering Gids wist te melden dat Care for Care een week voor de overname bankroet is gegaan en dat enkele ziekenhuizen nog miljoenenvorderingen hadden lopen.

C/Tac-directeur Hugo Cooymans zegt in een reactie dat zijn bedrijf alleen de activa, de mensen en de lopende activiteiten uit de failliete boedel heeft overgenomen, en niet de gehele BV. Dat is wat C/Tac met de curator van het advocatenkantoor Schaap & partners is overeengekomen. De crediteuren met hun eventuele claims die zijn achtergebleven, zijn een zaak van de curator, aldus Cooymans. De curator was niet bereikbaar voor commentaar.
Bij het Woerdense Care for Care werkten veertien consultants. Ook bij hun nieuwe werkgever houden zij zich bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen bij instanties in de gezondheidszorg. Door de acquisitie denkt C/Tac dat de invoering van SAP-systemen in deze sector makkelijker verloopt. Bovendien heeft het Bossche bedrijf een samenwerkingsverband gesloten met Siemens Medische Techniek, dat medische technologie, systemen en diensten levert. Inclusief de expertise van Care for Care kan C/Tac daardoor een complete IT-oplossing aanbieden aan zorginstellingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/238201). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×