Managed hosting door True

Windows Refund Day geen succes

 

De Windows Refund Day die gisteren (op Amerika President's Day) werd georganiseerd door 'open source'-voorstanders leverde in Nederland in het geheel geen opkomst op bij Microsoft. Ook in de Verenigde Staten kwamen er bitter weinig demonstranten opdagen.

Het Windows Refund Center had gebruikers van Linux en andere Intel-compatibele besturingssystemen opgeroepen hun geld terug te eisen voor Windows dat bij PC's automatisch wordt meegeleverd. De organisatie had demonstraties gepland bij diverse Microsoft-vestigingen waaronder die in Nederland, België, Frankrijk, Japan, Silicon Valley, New York en Los Angeles.
Bij het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond stond een groot bord met de uitnodigende tekst 'Microsoft verwelkomt de Linux Gemeenschap', maar daarmee hield de vriendelijkheid wel op. Van Microsoft kregen de honderd demonstranten geen cent. De software-leverancier verwees de Linux-gebruikers naar de PC-fabrikanten, omdat deze volgens de licentie-overeenkomst voor Windows verantwoordelijk zijn voor het teruggeven van geld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/237905). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×