Managed hosting door True

Tweede Twinning Center in Eindhoven

 

In Eindhoven is het tweede Twinning Center geopend. Het eerste Center ging in oktober vorig jaar in Amsterdam van start. Twinning is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken om beginnende IT-ondernemers te helpen via huisvesting, coaching, ondersteuning en het vinden van financiering.

Het tweede Center start voorlopig met drie bedrijven en heeft tijdelijk onderdak gevonden op de campus van de TU Eindhoven.
Eindhoven is uitgekozen voor de tweede vestiging omdat de regio een goede uitgangspositie heeft om een 'Dommel Valley' te worden, zo meent Martin Schuurmans, directeur van het Philips NatLab. De uitbreiding van de Philips campus, de TU en succesvolle bedrijven als Asml en Simac geven een stevige technische basis.
Tot de bedrijven die deel zullen nemen aan de Eindhovense Twinning Center behoren: Flex Training, Dunaway, Metaobjects, 20-80 Partners en Interplein. Flex Training ontwikkelt en levert systemen voor leren op afstand en afdelingen personeelsbeheer. Het richt zich op grote, internationale bedrijven. Dunaway levert en ontwikkelt pre-press software. Metaobjects maakt een softwarecomponenten-tool. Het bedrijf 20-80 Partners begeeft zich op het terrein van e-commercie. Het zorgt voor orderafhandeling, betaling, artikelbeheer en dergelijke. Starter Interplein heeft twintig werknemers en ontwikkelt portals op Internet. Dit bedrijf, een afsplitsing van websitebouwer Effector, is officieel gestart op 1 januari dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/237881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×